Stump Crusher 850 Pro

Tämä edistyksellinen kantomurskain toimii niin nopeasti, että se jyrsii kannon sekunneissa.

Lisätietoa

Dipperfox-kantojyrsin 850 PRO on 14–30 tonnin painoiseen kaivinkoneeseen kiinnitettävä työväline ammattilaisille. Vallankumouksellinen työväline on täsmälääke kantojenraivauksen tehottomuuteen. Sen avulla voit säästää aikaa ja rahaa.

Työkonevaatimukset

vähimmäisteho 74 kW (100 hv)
180–350 baarin paine
öljyntuotto 110–220 l/min
paino 14-30 tonnia

180 kantoa 1 tunnissa – markkinoiden nopein ja tehokkain jyrsin
Paikalleen pultattavat terät on valmistettu erittäin järeästä ja kestävästä teräksestä
Vastaa metsäisiin ja urbaaneihin haasteisiin
Patentoitu innovatiivinen tekniikka
Helppo liitä ja käytä -asennus
Moderni dynaaminen vaihdelaatikko
Paino 575 kg
Stump Crusher 850 Pro
Anna sen pyöriä
Mitat

Katso, miten se toimii

Staadioni 2, Paikuse,
86602 Pärnu county, Estonia

Technical Details

Metsän ystävä

Kantojyrsimemme säästää maaperää. Sen pyörivät terät murskaavat ja työntävät kaikki kannontähteet maahan, eikä paikalle jää monttua tai onteloa. Jälkien siivoamiseen ei tarvita muita laitteita, ja alue on valmis uusien puiden istutusta varten.

Kestävyys on nopeutta

Pienempi määrä liikkuvia osia takaa murskaimen paremman kestävyyden, ja säädettävä voimansiirto mahdollistaa maksimaalisen tehontuoton erittäin matalissa pyörimisnopeuksissa. Sen ansiosta terät kuluvat vähemmän, mikä vähentää työskentelyn keskeytyksiä.

Älykästä työskentelyä

Dipperfox pääsee samaan tulokseen 5–10 kertaa kilpailijoitaan nopeammin, ja se murskaa kannon vaivaisessa 20–30 sekunnissa. Jos raivattavana on vain yksi kanto, ajalla ei liene suurta merkitystä. Jos kantoja kuitenkin on sata tai tuhat, ajansäästö alkaa kiinnostaa.

Suuritehoista tekniikkaa, sulavaa suunnittelua

Jokainen kone on erilainen. Standardiliitoslevyn lisäksi voimme kustomoida liitoslevyn työkoneeseen sopivaksi. Saamme homman toimimaan.

Käytä Dipperfoxin standardiliitoslevyä
Aseta se sovittimeeni

Ilmoita sovittimesi mitat, niin räätälöimme kantojyrsimemme sovittimeesi sopivaksi.

Rakentakaa minulle uusi sovitin

Rakennamme sinulle sovittimen, jonka avulla Dipperfox-kantojyrsin sopii kaivinkoneeseesi.

Katso, miten se toimii

Jo kuusi miljoonaa katselukertaa

Jo yli kuusi miljoonaa ihmistä on ihastellut Dipperfox-kantojyrsintä TikTokissa. Vilkaise edistyksellistä tekniikkaa toiminnassa.

Menestystarinoita

Prototyyppi, joka toimii edelleen

Ojitan metsiä uudelleen työkseni. Kantojen raivaaminen halkaisusahalla tai kauhalla oli ongelmallista – työ oli hidasta ja suurien kanto- ja juurikasojen vuoksi ahdasta.

Kun aloitin työskentelyn yhdellä ensimmäisistä kantojyrsimien prototyypeistä, työskentely muuttui täysin. Nykyisin voin porata ja murskata kannot suoraan maan sisään, jossa ne maatuvat luonnollisesti.

Työni on nyt neljä kertaa nopeampaa ja asiakkaani saavat nauttia huomattavasti siistimmästä lopputuloksesta. Koska tähdepinot eivät tuki teitä, ojille pääsee helposti jalan tai kevyillä huolto-ajoneuvoilla. Investointi on ollut huomattavan kannattava, koska prototyyppi toimii edelleen moitteettomasti.

Olavi Marksaar | Owner | Omatec Land Improvement

Varaudu pahimpaan, odota parasta

Olemme alueemme suurin raskaiden työkoneiden valmistaja ja luulimme nähneemme jo kaiken. Siksi suhtauduimme uuteen työvälineeseen aluksi skeptisesti. Kukaan ei ollut kokeillut sitä vielä.

Ensimmäisestä työpäivästä alkaen Dipperfox ylitti kaikki mahdolliset odotukset ja takoi uskomatonta tulosta! Työnopeuden lisäksi pääsimme kokonaan eroon kantojen kuljetuksesta ja hävityksestä, mikä toi valtavat ajan, välineiden ja työvoiman säästöt.

Sana levisi nopeasti, ja aloimme vuokrata murskainta. Dipperfoxin rakenne on hyvin yksinkertainen, eikä siinä ole ilmennyt teknisiä ongelmia. Vain terät on vaihdettava aika ajoin. Kannot voivat tuottaa mojovan päänsäryn, mutta meillä on siihen lääke.

Janek Melnik | Head of Maintenance | Kaurits Heavy Machinery

Nopeus on määritelty uudelleen

Dipperfox-kantojyrsimellä työskentely on moninkertaisesti nopeampaa ja huomattavasti polttoainetaloudellisempaa kuin perinteisillä menetelmillä – kauhalla ja halkaisusahalla.

Parasta on tehokkuus. 2–3 minuutin sahaamisen ja kannon kuljetuksen, pinoamisen tai hautaamisen sijaan Dipperfox murskaa kannon maahan 20 sekunnissa, minkä jälkeen on aika siirtyä seuraavan luo. Niin helppoa se on.

Työväline on oiva valinta maaperän raivaamiseen hakkuiden jälkeen, tonttien valmisteluun rakentamista tai viljelyä varten tai ojitukseen tai tarkkaan maisemointiin kaupungeissa.

Roland Karlson | Excavator operator | Talvakas Heavy Machinery

Haluatko kokeilla kantojyrsintämme?

Ota yhteys myyntitiimiimme, niin he kertovat, miten saat työvälineemme kaivinkoneisiisi, jotta voit raivata kantoja sekunneissa.

Carmen Becis

Sales/Aftersales coordinator

carmen@dipperfox.com Ottaa yhteyttä