Opimme kantapään kautta puolestasi

Olemme valjastaneet 20 vuoden kokemuksemme metsänhoidosta yksinkertaisesti toimivaan kantojyrsimeen. Siitä sai alkunsa Dipperfox.

Tarinamme

Syvällä metsässä työskennellessämme huomasimme, että työ ei aina sujunut odotetulla nopeudella. Toisinaan hidasteena oli kehno sää tai vaikea maasto, mutta useimmiten ajan, polttoaineen ja rahan kulua jouduttivat useat pienet ongelmat.

Käytännön ja tarkkailun kautta olemme oppineet, että parempi suunnittelu ja kunnolliset työkalut voivat olla ratkaisevia lopputuloksen kannalta. Ripauksella innovaatiota, nerokkuutta ja päättäväisyyttä nousimme uudelle tasolle ja ryhdyimme tuotekehittäjiksi.

Yksi asia johti toiseen, ja vuonna 2018 rakensimme ensimmäisen kantojyrsimen prototyyppimme. Prototyyppi oli onnistunut, koska emme nähneet sitä enää lähetettyämme sen testattavaksi työkoneyritykselle. He eivät suostuneet palauttaman sitä. Siispä rakensimme uuden ja paremman prototyypin, emmekä nähneet sitäkään enää koskaan!

Perheemme päätti yhdistää työkoneiden, koneenrakennuksen, valmistuksen ja liiketoiminnan kehityksen osaamisensa ja perustaa Dipperfoxin – innovatiivisen järeiden työvälineiden tuotemerkin, jossa yhdistyvät kokemuksemme, ideamme, intohimomme tehokuutta kohtaan ja ripaus hulluuttakin.

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki teräskomponentit omassa tehtaassamme, jossa hyödynnämme alan älykkäimpiä ja tehokkaimpia teräksenkäsittelylaitteita, ihmisiä ja kettuja. Perheyrityksemme työllistää nykyisin 15 insinööriä, tuotantotyöntekijää ja spesialistia, jotka työskentelevät jo uusien tuotteiden parissa – tuotteiden, jotka poraavat, leikkaavat, repivät ja murskaavat kuin huomista ei olisi!